Комплексен домашен социален патронаж


Инструкция за попълване на запитването:


1.Моля разгледайте услугите и преценете кои от тях са подходящи за Вашите близки - домашни посещения един или два пъти на ден, съответно без или със събота и неделя.
2. Доставката на храна може да бъде на обяд или на обяд и вечеря, съответно от понеделник до петък или със събота и неделя.
3.Услугите са като абонамент за 4 седмици, съответно за 7 дни от седмицата или от понеделник до петък.
4.Натиснете бутона „изчисли”, за да получите стойността на услугите, избрани от Вас. ДДС не се начислява.
5.Ако нанасяте корекции по запитването, натиснете отново бутона „изчисли”, за да актуализирате стойността на услугите.
6.За да изпратите запитването, попълнете полетата, които ще се появят под бутона „изчисли” и изберете бутона „изпрати запитването”.
7.Ще получите имейл с потвърждение на Вашето запитване и неговия номер.
8.До 14 часа на следващия работен ден ще се свържем с Вас за уточняване на датата за започване на услугите и първоначално посещение от социален работник.
9.Изберете някой от начините за плащане - чрез банков превод, на гише на Easypay, чрез Epay.bg с дебитна карта или директно с Вашата карта Visa или Mastercard - чрез формата по-долу, като въведете изчислената сума. Проверете тук за повече подробности.
10.Можете да се свържете с нас на тел. 0884 588 677, 0884 588 446, 02/442 12 81 или на priemna@piamater.org.


1. Информация за социалните услуги, възможностите за грижи според ситуацията, както и за преход от един модел на грижи към друг Консултация
Безплатно
2. Домашно посещение от психиатър за психиатричен статус и терапия за възрастни хора с поведенчески проблеми, нарушен сън, деменция. Консултация
80 лева
3. Грижи в споделено жилище 4 седмичен период
650 лева
Варианти за ежедневни патронажни посещения: Честота на предоставяне
Стойност на услугите за 4 седмици:
7 дни в седмицата От понеделник до петък
Вариант 1. Ежедневни посещения в дома - едно посещение за деня
Указаните такси са за абонамент за 4 седмици и включват интензивна грижа (смяна на памперси, тоалет, къпане, преобличане и др.) в рамките на едно двучасово посещение за деня. Разгледайте патронажните варианти, при които има регулярни посещения в дома на клиента.
330 лв
В
240 лв
А


Вариант 2. Ежедневни посещения в дома - две посещение за деня
Указаните такси са за абонамент за 4 седмици и включват интензивна грижа (смяна на памперси, тоалет, къпане, преобличане и др.) в рамките на две посещения по час и половина за деня. Разгледайте патронажните варианти, при които има регулярни посещения в дома на клиента.
490 лв
В
360 лв
А


Вариант 3. Ежедневни посещения в дома - две посещение за деня
Интензивна грижа в рамките на 4 часа, които осигуряват покриване на всички основни грижи сутрин, обед и вечер (смяна на памперс, тоалет, преобличане, смяна на чаршафи и хранене). Часовете за посещения са сутрин от 9:30 до 12:30 и от 18:00 до 19:00.
640 лв
В
460 лв
А


4. Доставка на обяд у дома
Доставката на приготвена храна включва супа и основно ястие по 300 гр. За повече информация и възможност за доставка и на вечеря, проверете тук. Доставя се от висококачествен кетеринг, с който патронажа работи.
120 лева
В-т 3
85 лева
В-т 1


5. Доставка на обяд и вечеря у дома
Доставката на приготвена храна включва супа, основно ястие, второ различно основно ястие по 300 гр. и сесерт За повече информация проверете тук. Доставя се от висококачествен кетеринг, с който патронажа работи.
210 лева
В-т 4
145 лева
В-т 2


6. Всекидневна телефонна визита
Услугата включва обаждане от социален работник за осведомяване за статус, прием на лекарства и храна, напомняне за предстоящи дейности. При неуспешно свързване с клиента в рамките на деня до 16 часа, неговите близки се информират същия ден.
100 лева 70 лева
Описание Сума
Домашен социален патронаж BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки